My imageMy imageMy imageMy imageMy imageMy imageMy image

Organisatie
VvE-BeheerPlus verzorgt sinds 2005 het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een middelgroot VvE-kantoor, dat de belangen van circa 75 VvE’s behartigt. Wij zijn gevestigd in het Gelderse Wijchen, vanuit Brabant gezien vlak over de Maas. Omdat wij een goed en regelmatig contact met onze opdrachtgevers belangrijk vinden, zijn de meeste van hen gevestigd in Oost- en Zuid-Nederland.VvE-BeheerPlus kent de wereld van de VvE’s van binnen en van buiten. Wij weten precies wat er moet gebeuren en wanneer. VvE-BeheerPlus luistert naar de wensen van de VvE: het gaat tenslotte altijd om uw gebouw.

Ook met onze bereikbaarheid proberen we aan uw behoeftes tegemoet te komen. Zo is ons kantoor iedere avond bereikbaar tot 21.00 uur, omdat u vaak pas na werktijd aan uw bestuurswerk toekomt.

Team
De medewerkers van VvE-BeheerPlus hebben hun sporen verdiend in dit vakgebied. Zij hebben allen tenminste een relevante hbo-opleiding, aangevuld met branchespecifieke opleidingen. Iedereen bij VvE-BeheerPlus weet dus waar hij het over heeft. Uw VvE krijgt bij ons een vaste contactpersoon, die precies weet wat er in uw specifieke geval speelt en wat er moet gebeuren.

Vacatures
Op dit moment hebben wij geen vacatures.