My imageMy imageMy imageMy imageMy imageMy imageMy image

Anderen over ons

Mark van Thiel, directeur Van Thiel Bedrijfsmakelaardij Wijchen (30 mei 2011)
Op jouw vraag of je mij als referentie mag opgeven geef ik een volmondig ja. Ik werk nu al een aantal jaren met jou samen en ik vind dat je de taken die je hebt nauwgezet en consequent uitvoert.  Bij sommige Vereniging van Eigenaars werken we nog samen, bij andere VvE’s heb je het stokje  helemaal van me overgenomen en ik ben blij dat we tot deze samenwerking zijn kunnen komen. Ik kan je dan ook aan derden van harte aanbevelen.

Jos Cuppen, mede-eigenaar Octus Beheer (10 mei 2011)
Ontwikkelaar van appartementencomplex De Wel in Uden
“Peter Timmermans van VvE-BeheerPlus heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de fase waarin de appartementen werden overgedragen van ons aan de nieuwe eigenaren. Dat heeft hij uitstekend gedaan en ik vind het een verstandige keuze van de VvE dat ook zij met hem in zee zijn gegaan. Het is best moeilijk om te laveren tussen alle verschillende belanghebbenden, maar Peter kan dat: hij is netjes, bemiddelend en kan overtuigen.
VvE BeheerPlus is niet uit op het snelle gewin, maar richt zich op het opbouwen van relaties voor de lange termijn. Als ze hun werk blijven doen zoals ze het nu doen, durf ik ze aan
iedereen aan te bevelen.”